Om os

Et firma med mange års erfaring

Professionelt anlægsgartnerfirma med fokus på kundetilfredshed

Vi er et seriøst firma som sætter en ære i altid at holde vores aftaler. Firmaet ledes af anlægsgartner Carsten Jeppesen, som har 10 års erfaring inden for faget og som ved hvad det kræver at få tilfredse kunder. Det er jo trods alt dem vi lever af.

For hele tiden at kunne leve op til vores kunders krav deltager vi jævnligt i kurser eks. omhandlende beskæring.

Vi har mange forskellige opgaver fra nyanlæg af hele haver, renovering af eksisterende til nytænkning af ældre haver. Udførelse og planlægning af samtlige opgaver inden for terrasser, indkørsler, støttemure, trapper samt grøn vedligeholdelse, f.eks. græsklip og hækklipning, sker alt sammen i dialog med kunden.

Vores mål for projektet er sammen med kunden, at finde lige præcis den løsning som passer bedst i forhold til dine krav og ideer, samt at udføre den korrekt og efter alle regler og normer.

Vores lokation i Hjortshøj og Ebeltoft gør, at vi kan dække samt varetage opgaver i et stort område i og omkring Aarhus samt Djursland.

Vi råder over det nødvendige materiel, som sikrer en hurtig og effektiv udførelse af opgaverne, og sammen med de bedste leverandører sikrer det en korrekt og planmæssig levering.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.