Belægning

Komplet belægningsløsning: Valg, design og udførelse

Vi klarer det hele

Skal du have lagt en ny belægning på ejendommen kan vi klare det for dig. Vi kan både sørge for opgaver hvor der skal belægges uden om huset, ved indkørslen, på terrasse eller i haven.

Der findes mange forskellige materialer og typer, og hvad enten om du er til beton- eller granit belægning finder vi den bedste løsning for lige netop dig og dit projekt.

Vi har stor erfaring med opbygning af bunden, så den er sikker og holdbar mange år frem i tiden.

Hvordan vælger man den rette belægning?

Med en overflod af belægningsstile at vælge imellem, herunder forskellige materialer, farver og teksturer, hvordan vælger du så rigtigt din første gang?

Dette er selvfølgelig noget vi hjælper med, hvis man er i tvivl, da vi har mange års erfaring inden for faget.

Men som hovedregel er det bedst at vælge en belægning, der passer bedst til grundens arkitektoniske stil.

Her er vores gyldne regler for at få taget det rigtige valg.

Design

Et gennemtænkt design er nøglen til succes. Overvej følgende:

  • Hvordan ligger din ejendom? Hvis du skal have belagt en gårdhave, så prøv og find ud af, hvor det ville være bedst at placere den i forhold til solens lys.
  • Inkluderer du trin eller vægge i designet? Hvis det er tilfældet, skal du kigge efter komplementære materialer.
  • Vil du medtage en belægningsfunktion som en cirkel eller en ottekant ? Disse kan være meget effektive, men sørg for at du har tilstrækkelig plads til at få det til at fungere.
  • Hvilken type møbler planlægger du at have på terrassen? Robuste møbler med bred bund som liggestole og udendørs sofaer fungerer på de fleste overflader, mens mere sarte metal- eller trådborde og -stole kan kræve en fladere struktur så de kan stå stille når du bruger dem.

Farve

Den farve, du vælger til din belægning, er et personligt valg og skal vælges for at forbedre alderen og stilen i dit hjem. Husk bare, at den originale farve ikke vil være den endelige farve!

Uanset om du vælger et beton eller natursten, vil farven ændre sig over tid med naturlig slid fra vejret. Beton har tendens til at falme med alderen, mens natursten bliver mørkere over tid.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.